persoonlijke sessie volwassenen

je herkent jezelf in één van volgende situaties

je verlangt naar helderheid in een bepaalde relationele situatie
het leven lijkt vaak op een storm waarin je overspoeld wordt door emoties of moedeloosheid en je mist een overkoepelend zicht op waar je bent en waar het naartoe gaat
je ervaart (emotionele) spanningen in je lichaam of in je relaties waardoor je je vaak vermoeid voelt
je voelt dat je een missie te volbrengen hebt in dit leven maar krijgt niet te pakken welke deze is en je vraagt je regelmatig af of “dit het nu is”

ik deel graag mijn gevoel van lichtheid en innerlijke ruimte met jou
we bekijken jouw vraag in het licht van symboliek en intuïtief voelen, met het universum en de natuur als spiegel en dragende kracht

welkom

de paarden als spiegel

Jouw vraag over een relationele situatie staat in deze sessie centraal. De paarden geven je een blik op de ontwikkelingen in het recente verleden, het heden en op mogelijkheden voor de toekomst. In alle eenvoud krijg je inzicht in wat helpend kan zijn om meer harmonie te ervaren.
We kijken naar de paarden vanaf de rand van de wei.

bevrijd je lichaam van emoties

In een veilig kader word je ondersteund in het loslaten van emotionele spanningen die opgeslagen zijn in je lichaam.
We ontdekken vooraf samen welk kader en welke mate van nabijheid jou voldoende veiligheid biedt.

energetische leylijnenheling

Je ontvangt een intuïtieve leylijnen heling. Ik leg hierbij mijn handen op bepaalde leylijnenpunten op je lichaam. Je levensenergie gaat stromen, energetische blokkades worden opgeheven en je komt diepgaand tot rust. Het effect is merkbaar op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

creatief intuïtieve sessie zielsverlangens

Je zielsmissie staat centraal in deze sessie. Met behulp van creatieve en intuïtieve technieken krijg je meer helderheid over jouw zielsverlangens en kom je steeds dichter bij jouw missie en essentie.

prijs voor een persoonlijke sessie: 95 euro (90 min)

“Ik hou enorm van het vertragen, de rust, je authenticiteit en de diepe verbinding die daaruit ontstaat in de interactie.”
Charel J.

Handen zo zacht als moeder aarde. Veiligheid en warmte. Ik ontwaak. Ik omarm de kamer. Dank!”
Lola V.N.

“Nele creëert een sfeer waarin alles mag ‘zijn’. Er is geen oordeel of reactie op wat er in je omgaat. Het is uniek hoe ze rust en stilte gebruikt in je voordeel zodat belangrijke topics aan bod komen waar je er anders met wat humor en lawaai omheen zou fietsen. Op een zorgzame manier word je geconfronteerd met de essentie van wat er speelt en dat kan intens voelen. Mede dankzij haar uitstraling en rust is deze confrontatie draaglijk en krijg je echt een kans om deze om te zetten in iets nieuws en constructief. Een heel bijzondere en unieke manier van begeleiding!”
Liesbeth B.

“Ik dacht dat ik boosheid voelde in mijn lichaam. Maar eigenlijk was het pijn. Jij helpt me om ernaar te kijken, er ruimte aan te geven, het samen te dragen. In die warmte voel ik de pijn kleiner worden en op het einde voel ik zoveel liefde en dankbaarheid stromen in mijn lichaam. Ik voel rust en ik voel me stralen, van binnenuit. Dank je wel.”
K. S.

“Enkele woorden over de interactie met Nele: spiegelen, licht en veilig.”
Sarah D.S.

“Mijn overactieve hoofd kwam bij het begin van de sessie al tot rust, dat gebeurt niet snel. Ik voelde hoe samengebalde energie zich kon verspreiden over mijn hele lichaam tot mijn voeten en vingertoppen. Mijn hart werd warm en energie kan terug vrij stromen.”
J. V. M.

Na een eerste kort gesprek voel ik me terug met veel vertrouwen en perspectief in het leven staan.
Dat geeft helderheid en rust, na de voorbije erg turbulente maanden.
Lies D.