persoonlijke sessie volwassenen

Jij bent eigenaar van je persoonlijke ontwikkel- en helingsproces. Je weet wat voor jou zinvol is op dit moment. Je vraagt mijn ondersteuning gericht en met behulp van één van onderstaande sessies geraak jij weer een stukje verder. Of je contacteert me en we kijken samen welke sessie op dit moment zinvol is in jouw proces. Ik sta naast je om met behulp van authentieke verbinding en een ondersteunende energetische connectie intensiteit te helpen dragen, te komen tot transformatie van onverwerkte gevoelens, positief te verbinden met jezelf en anderen of achter het gedrag van je kind te kijken.

mogelijk herken je jezelf in één van volgende situaties

je verlangt naar helderheid in een bepaalde relationele situatie
je ervaart (emotionele) spanningen in je lichaam of in je relaties
je voelt dat je een missie te volbrengen hebt in dit leven maar krijgt niet te pakken welke deze is of je vraagt je regelmatig af of “dit het nu is”

ik deel graag mijn gevoel van lichtheid en innerlijke ruimte met jou

welkom

de paarden als spiegel

We gaan met jouw vraag over een relationele situatie de natuur in. De paarden geven je een blik op de ontwikkelingen in het recente verleden, het heden en op mogelijkheden voor de toekomst. In alle eenvoud krijg je inzicht in wat helpend kan zijn om meer harmonie te ervaren.
We kijken naar de paarden vanaf de rand van de wei.

het energetische lichaam

In dit diep ontspannende moment lig je comfortabel op je rug op een mat. Ik leg mijn handen op bepaalde punten op je lichaam. Je energie gaat beter stromen, emotionele en energetische blokkades worden opgeheven waardoor je meer (zelf)liefde en verbinding ervaart. Thema’s uit je persoonlijke ontwikkelproces worden diepgaand in je lichaam geïntegreerd. Het zelfhelende vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd waardoor de sessie ook nadien positieve effecten heeft. Je draagt best makkelijk zittende kledij.

individuele yogales

Je voelt pijn of hebt een lichaamsgebied waaraan je wil werken. Je wil bijvoorbeeld meer kracht in je bovenlichaam of flexibeler worden ter hoogte van schouders of hamstrings. In een individuele yogales doen we houdingen afgestemd op jouw lichaam. Je wordt geïnspireerd om de houdingen ook thuis te beoefenen. We ronden de sessie af met een heerlijke savasana.

ontdekkingsreis naar jouw zielsmissie

Met behulp van creatieve en intuïtieve technieken krijg je meer helderheid over jouw zielsverlangens. Zo kom je dichter bij jouw missie en essentie.

prijs voor een persoonlijke sessie: 65 euro/uur

“Ik hou enorm van het vertragen, de rust, je authenticiteit en de diepe verbinding die daaruit ontstaat in de interactie.”
Charel J.

Handen zo zacht als moeder aarde. Veiligheid en warmte. Ik ontwaak. Ik omarm de kamer. Dank!”
Lola V.N.

“Nele creëert een sfeer waarin alles mag ‘zijn’. Er is geen oordeel of reactie op wat er in je omgaat. Het is uniek hoe ze rust en stilte gebruikt in je voordeel zodat belangrijke topics aan bod komen waar je er anders met wat humor en lawaai omheen zou fietsen. Op een zorgzame manier word je geconfronteerd met de essentie van wat er speelt en dat kan intens voelen. Mede dankzij haar uitstraling en rust is deze confrontatie draaglijk en krijg je echt een kans om deze om te zetten in iets nieuws en constructief. Een heel bijzondere en unieke manier van begeleiding!”
Liesbeth B.

“Enkele woorden over de interactie met Nele: spiegelen, licht en veilig.”
Sarah D.S.

“Mijn overactieve hoofd kwam bij het begin van de sessie al tot rust, dat gebeurt niet snel. Ik voelde hoe samengebalde energie zich kon verspreiden over mijn hele lichaam tot mijn voeten en vingertoppen. Mijn hart werd warm en energie kan terug vrij stromen.”
J. V. M.

Na een eerste kort gesprek voel ik me terug met veel vertrouwen en perspectief in het leven staan.
Dat geeft helderheid en rust, na de voorbije erg turbulente maanden.
Lies D.